„Освен да бъркат патриарха с президента“: срещал ли се е Борисов с Ердоган

13:53, 07 дек 22 / Политика 25 1966 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Бойко Борисов трябва да бъде попитан дали е провел срещи на високо ниво в Турция, където да са му казали да направи правителство с ДПС. В кулоарите дочувам, че е имал среща с Ердоган, коментира тази сутрин пред Нова нюз депутатът от „Демократична България“ Стоян Михалев.

Очевидно е, че между ГЕРБ и Радев са настъпили мир и синхронизация. Борисов е ментално неустойчив, не може да се позиционира. Той е като една котка на Шрьодингер и във всеки момент изпитва колебание къде се намира”, заяви депутатът и допълни, че именно ГЕРБ, ДПС и БСП са извели като основен приоритет на държавата ни връщането на хартиения вот.

Един депутат от „Да, България” попитал дали съм се срещал с Ердоган в Истанбул. Там бях на посещение при Вселенския патриарх, той ме покани и му бях специален гост. Подари ми мощите на Св. Стефан, за да мога аз да Ви ги преподаря тук”, отговори лидерът на ГЕРБ след литургия в църквата „Св. Стефан” в столичния Южен парк.

Освен да са объркали Вселенския патриарх с Ердоган”, коментира Борисов.

За съжаление, не съм се видял с Ердоган в Истанбул, но много неща, които прави той, може да са ни от полза, например новостроящите се терминали за втечнен газ. Господ да прости тези, които говорят, за да прикрият менталното си противоречие”, каза още бившият премиер, цитиран от БГНЕС.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама