Ремонт налага прекъсване на електрозахранването в Община Оряхово на 12 декември

12:30, 10 дек 22 25 2315 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Държавният Електроенергиен системен оператор (ЕСО) уведоми ЕРМ Запад, че поради ремонтни дейности по електропровод 110 kV, захранващ подстанция „Оряхово“, собственост на ЕСО, предстоят изключвания на електрозахранването в някои населени места на територията на Община Оряхово, Област Враца.

Поради това от 09:30 ч. до 16:30 ч. на 12.12.2022 г. са възможни смущения и краткотрайни прекъсвания на електрозахранването в населените места на територията на Община Оряхово 

В периода между 10:00 ч. и 16:00 ч. на 12 декември 2022 г. ще бъдат осъществени прекъсвания на електрозахранването в източната част на гр. Оряхово за клиенти, захранвани от ТП 12 и ТП 21, както и в селата Галово, Горни Вадин, Долни Вадин, Лесковец, Остров и Селановци.

Информация за районите, в които предстоят планирани прекъсвания, тяхната продължителност, както и дали конкретен адрес попада в обсега им, може да бъде намерена на сайта на ЕРМ Запад, в секция Прекъсвания: https://ermzapad.bg/bg/za-klienta/prekusvania/

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама