Големите кавички: „И Бог да бяха докарали ГЕРБ, пак щяха да го оплюят“

12:18, 15 дек 22 / Големите кавички 25 3707 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

И Бог да бяха докарали ГЕРБ, пак щяха да го оплюят, замерят с камъни и да го изхвърлят. Това каза бившият президент Росен Плевнелиев, който водеше контактната група на ГЕРБ за бъдещ кабинет.

„Проф. Габровски е успешен и обичан в „Пирогов“, а беше охулен от „великите“ български политици. В Народното събрание се замервахме с лозунги. Вече трета година сме наникъде“, добави той, след като парламентът отхвърли кандидатурата на ГЕРБ за премиер.

Провал на кабинета „Габровски“ в парламента

„Стената, с която заедно с г-н Паси се сблъскахме в рамките на контактната група, се сблъска и толкова успял и познат българин като проф. Габровски. Това е стената на един стандартен див популизъм навсякъде в българската политика. Това е отказът на национално отговорна политика, демонстрация на популизъм. Тази стена е издигната изкуствено от популистите в България в някакъв техен измислен свят, с липса на реално решаване на проблемите на българските граждани. С това решение копаем дъното още повече“, заяви Плевенелиев.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 20:55, 15 дек 22

Кой го казва един ментаржия

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама