Облачно в понеделник

07:30, 19 дек 22 25 1846 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Преди обяд ще има значителна облачност, която ще започне да се разкъсва и намалява, по-късно през деня над много райони до слънчево време. Значителна ще се задържи облачността над Западна България. Ще духа слаб вятър от изток, в Източна България - умерен от север-североизток, съобщиха от НИМХ. 

Максималните температури ще бъдат между 1° и 6°, в крайните югозападни райони до 9°, в София около 2°.

Атмосферното налягане ще бъде значително по-високо от средното за месеца. През деня ще се задържи почти без промяна.
   
Над Черноморието облачността ще намалее до слънчево време. Ще духа умерен до силен север-североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 3° и 7°. Температурата на морската вода ще е 10°-12°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.
   
В планините облачността също ще се разкъса и над много райони намалее. Преди обяд на отделни места ще превали слаб сняг. Ще духа слаб до умерен североизточен, по най-високите ни върхове умерен до силен северозападен вятър. Студено време с максимална температура на 1200 метра около 0°, на 2000 метра - около минус 3°.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама