Откриха три обгорели тела до българо-сръбската граница

10:17, 21 дек 22 25 1755 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Oткриха обгорели тела на трима младежи в гориста местност в близост до българо-сръбската граница. Телата са намерени между селата Рани луг и Насалевци в община Трън.

Става въпрос за младежи на 18, 22 и 26 години. Братът на едно от момчетата е открил телата на загиналите. Той е подал сигнал в полицията малко след 13.00 часа вчера. На мястото е извършен оглед, а телата са изпратени за аутопсия в Съдебна медицина в София. 

„Момчетата са от село в община Омуртаг. По първоначални данни най-вероятно става въпрос за хора, които се занимават с бране на трюфели, това е в процес на установяване“, обясни пред bTV говорителят на полицията в Перник Венцислав Алексов.

Алексов допълни, че най-вероятно става въпрос за инцидент от запалила се газова бутилка, но трябва да се изчакат експертизите.

В колата са открити и телата на две животни, които най-вероятно са кучета. Образувано е досъдебно производство.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама