Облачно време, с температури до 12°

08:30, 24 дек 22 25 2033 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

В сутрешните часове на места в равнините и низините видимостта ще е намалена. От запад облачността, отначало средна и висока, отново ще се увеличи и вплътни.

Привечер и през нощта срещу Коледа на места, главно в североизточната половина от страната ще превали дъжд. Ще духа слаб, след обяд в Дунавската равнина умерен запад-югозападен вятър.

Максималните температури ще бъдат между 7° и 12°, в София около 9°.

По Черноморието в сутрешните часове в отделни райони видимостта ще бъде намалена. През деня облачността ще се увеличава и вплътнява. Привечер ще има слаби валежи от дъжд. Ще духа слаб югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат 10°-12°. Температурата на морската вода е 7°-10°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините облачността ще е значителна. На места в масивите от Западна България ще има валежи от дъжд, над 1800 метра – дъждът ще преминава в сняг. Ще духа умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 8°, на 2000 метра - около 0°, показва прогнозата на НИМХ. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама