Донев възложи на министрите отчет за свършеното до момента

10:18, 04 яну 23 / Политика 25 1857 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

На първото заседание на Министерски съвет за тази година служебният премиер Гълъб Донев възложи на своите министри да подготвят отчет за свършеното от август миналата година до момента. 

„Призовавам ви всеки да изготви кратък и ясен отчет всеки в своята сфера на компетентност и отговорност за свършеното до момента с акцент върху решенията, които са се отразили положително на живота на хората в България“, посочи Донев и добви, че отчетите трябва да са изготвени така, че и 6-годишно дете да ги разбере.

Когато встъпихме в длъжност като служебно правителство не подозирахме, че през януари 2023 г. мандатът ни на временна власт все още ще е в сила. Вторият мандат за съставяне на редовно правителство е в ход, краят на нашия мандат наближава, коментира преди служебният премиер преди заседанието на Министерския съвет.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама