Мъгливо сутринта, после по-топло

07:30, 05 яну 23 25 1679 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Утре преди обяд на много места в низините и котловините ще се образува мъгла или ниска слоеста облачност. Около и след обяд видимостта ще се подобрява, а облачността ще се разкъсва и намалява до предимно слънчево време.

Ще духа слаб до умерен югозападен вятър и с него дневните температури ще се повишат с 3-4°, максималните ще са предимно между 11° и 16°. В София минималната ще е около 2°, а максималната ще е около 12°.

Атмосферното налягане ще се понижи, но ще остане малко по-високо от средното за януари.
   
Сутринта на много места по Черноморието видимостта ще бъде намалена. През деня ще е предимно слънчево. Ще духа до умерен югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат 12° - 14°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала. Температурата на морската вода ще е 9° - 10°.
   
Сутринта над планините облачността ще е значителна, а по билата ще е мъгливо. Пред деня ще е предимно слънчево. Ще духа умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 9°, на 2000 метра - около 4°, според прогнозата на НИМХ.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама