Лекарите в „Пирогов“ се борят за живота на две деца 

10:35, 13 яну 23 25 1949 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Лекарите в „Пирогов“ се борят за живота на две деца – едното с изгаряния, пострадало в Благоевград, другото, пострадало при катастрофа в столицата.

Трето дете остава за наблюдение, след като го блъсна трамвай.

Детето, което беше транспортирано от Благоевград снощи по спешност, е с 80% изгаряне. То е в тежко състояние. Предстоят поредица от операции. 

От полицията в Благоевград обясниха, че пострадалото дете и друго малолетно дете са били в новоизграждаща се пристройка към къща в града. При запалване на огън от събрани около пристройката отпадъци 4-годишното дете е паднало в огъня. За случая е уведомен отдел „Закрила на детето“ в Благоевград. Образувано е досъдебно производство. Работата продължава.

Детето, което пострада снощи в ПТП на „Константин Величков“ е в крайно тежко състояние. Реанимационните екипи се борят за живота му, съобщиха от „Пирогов“, цитирани от БГНЕС. 

Детето, което вчера беше блъснато от трамвай, е в стабилно състояние. Остава за наблюдение. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама