Електрохолд открива Стажантска програма 2024

16:36, 27 мар 24 / Регионални новини 25 491 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

 

СОФИЯ, 27.03.2024 г. – Желаещите да започнат своя стаж в групата Електрохолд могат да подават документи до 31.05.2024 г. Стажът в Електрохолд е платен и е с гъвкава продължителност. Той е предназначен за студенти с мотивация за работа и с желание за развитие. Кандидатури се приемат на имейл [email protected].

„Ще се радваме да дадем възможност за старт в кариерата на младите хора. Успешните примери, които имаме от предходните издания, сочат, че това е един от най-ефективните модели за сближаване на бизнеса и образованието, а за младите ни колеги предлага перспектива за устойчиво развитие“, каза Евгения Накова, директор Човешки ресурси в Електрохолд България.

Стажантската програма на Електрохолд е създадена преди 16 години. Досега през нея са преминали над 1000 участници, а повече от 200 са намерили професионалната си реализация в дружествата на Електрохолд в България. Някои вече заемат ръководни позиции.

Тази година Електрохолд търси стажанти за дирекциите Обслужване на клиенти, Финансово счетоводство и контрол, Човешки ресурси, както и в областта на анализите и балансирането на електроенергия, търговията с електроенергия и изграждането на ВЕИ.

Желаещите да стартират своята кариера в най-голямото електроразпределително дружество в България – ЕРМ Запад, имат възможност да избират между дирекциите Експлоатация и поддържане, Стратегическо планиране и развитие на мрежата, Мерене и управление на данни, отдел Нетехнически загуби и др.

Пълният списък с отворените стажантски позиции може да бъде намерен на сайта: https://energyforthefuture.electrohold.bg/bg/aktualno-energy/novini-ot-elektrohold/elektrohold-otkriva-stazhantska-programa-2024/

Освен че стажът в групата Електрохолд е платен, той предлага възможност за придобиване на професионален опит в голяма компания. Осигурява се работа с опитен ментор и с екип от професионалисти. Дружествата предлагат гъвкаво работно време, кариерно консултиране и участие в многобройни доброволчески и екипни инициативи.

 

Пресцентър на Електрохолд България

е-mail: [email protected]

 

Напишете коментар
Коментари: 1
1 IskamRabota.com 22:06, 01 апр 24

Възможност за добър старт на кариерата за младите хора.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама