Скандал беляза срещата на Костадин Костадинов с актива на "Възраждане" в Бургас

21:09, 10 юни 20 / Политика 25 4504 Шрифт:
Редактор:

Пореден скандал около партия "Възраждане". Този път в Бургас, където е  лидерът на организацията Костадин Костадинов. Той е в морския град за среща с  членския актив, съобщава местният сайт Gramofona.com. Костадинов не допусна областния координатор Владимир Павлов да влезе и се стигна до спречкване между него и някои от съпартийците му.

От вчера сутринта между Костадинов и Павлов прехвърчат сериозни искри, заради заявената оставка от страна на Павлов. Той написа във фейсбук страницата си, че се оттегля от „Възраждане” и не иска да има нищо общо с Костадин Костадинов. От своя страна Костадинов обяви, че чрез писмо 17 от съпартийците настояват Павлов да се оттегли от партията, защото не работил както трябва за партията. По думите му от месеци насам имало сериозно вътрешно напрежение в организацията в Бургас.

В срещата, която и в момента продължава в офиса на „Възраждане” на ул. „Оборище”, се включиха над 60 души.

Пред изданието недопуснатият Павлов показа цял куп с документи, които е искал да представи пред шефа си и членовете на бургаската структура.

„Нали Костадинов насрочи тази среща, за да чуе какво имам да казвам и показвам заради доносите на 17 от членовете. Защо тогава не ме пусна да вляза?”, пита Павлов, който 2 часа прекара пред вратите на офиса.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама