Мъж от Габрово намери картон в закупен хляб

09:40, 29 ное 19 25 3479 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Жител на град Габрово намери в закупен хляб смачкан картон. „Изненадата” се появила в нарязан бял хляб, произведен от фирма със седалища в градовете Пазарджик и Павликени. Зрителят, който ни изпрати сигнала настоява за по-строг контрол, а производителят заподозря нелоялна конкуренция.

42-годишният Светозар Нечев купува преди седмица от кварталният магазин, фолиран и нарязан бял хляб за семейната вечеря. И открива в него изненада. „Вечерта жената реши да направи принцеси за децата. Отворихме хляба и за наша изненада намерихме велпапе”, каза Нечев.

Това, което семейството почувствало Светозар определя с една дума – погнуса. „И децата бяха покрай нас и се наложи да купим друг хляб”, допълни Светозар.

Разбрали са случая от магазинчето връщат парите на семейството. „1,15 лв. струва хлябът. Парите са най-малкия проблем. Никой не е за един хляб. Трябва да има по-голям контрол – дали ще е хляб, или месо…Трябва да има контрол”, категоричен е Светозар Нечев.

Габровецът подава сигнал до фирмата, която има цехове в градовете Пазарджик и Павликени, чрез сайта и горещите им телефони, но до този момент няма реакция.

Производителите подозират, че хлябът в тяхната опаковка е подменен. Нямало, как да попадне велпапе в тестото, тъй като системата бил сигурна и автоматизирана, педава Нова телевизиа. За Светозар и семейството му, обаче, има само едно сигурно – повече няма да купуват хляб от тази фирма.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама