Борисов: С Цветанов се разделихме след 20-годишен брак, желая му успех

11:00, 28 сеп 20 / Политика 25 3317 Шрифт:
Антония Руменова Автор: Антония Руменова

Премиерът Бойко Борисов и днес обикаля страната. Заедно със зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков посетиха обновения храм "Св. Св. Кирил и Методий" в Ловеч. Двамата бяха посрещнати от тълпа, която ги аплодираше на влизане в храма, и скандираше името на министър-председателя.

Премиерът коментира партията на Цветан Цветанов "Републиканци за България", която бе учредена вчера"20 години сме заедно, това е като един брак. Ние сме едно семейство, което се е разделило. Той си има ново семейство, а при мен останаха децата", посочи Борисов и допълни: "Да взима колкото иска гласове".

"Лоша дума няма да кажа. Пожелавам му успех", заяви той. 

От ГЕРБ оказват натиск върху симпатизанти на Цветанов

Малко по-късно вицепремиерът Красимир Каракачанов също коментира новосъздадената партия на Цветан Цветанов „Републиканци за България“.

Вицепремиерът Каракачанов не се притеснява от появяването на новата партия на бившия втори в ГЕРБ. Той обаче коментира, че е разбираемо ГЕРБ да се дразнят от бившия си съпартиец и критиките му, след като довчера е бил част от всичко онова, което критикува.

"Може би създава някакви емоции в партията ГЕРБ и основателно - когато някой който е бил незаобиколим фактор и започне да прави нова партия, и критикува периоди, в които е участвал, няма как да не ги дразни в ГЕРБ. Но в политически план едва ли ще промени нещо", заяви Каракачанов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама