На коледния пазар в Пловдив първо опитваш-после купуваш
15:07, 16 дек 16
25
564
Шрифт:
„Имаме една много вкусна разядка на базата на лютеница с орехи, канела и ябълка. Представят се нови колбаси, има балкански едро нарязан деликатес. Майстор пекарят е с голямо разнообразие от хлябове, има и такива, които не правил досега. Може да се купи сладко от цели плодове и изделия от ориз”, казва Костадин Шанков-председател на асоциация „Вкусът на Пловдив”.
Идеята на сдружението е да защити пловдивския вкус. "Краят на годината е време за равносметки. За нас беше добра, членовете на сдружението ни се увеличиха. Все още обаче трябва помощта на държавата, защото реално дребният е най-големият работодател"
Кулинарните мускетари и специално поканени шеф-готвачи също ще готвят и помагат с идеи. „Опитваме се да докажем, че кулинарството е достъпно за всеки, но човек трябва да му се задължително да му се наслаждава”, категоричен е Шанков. Коледният пазар ще бъде отворен до 23 декември от 10 до 17.30 часа.
Още от „“
Ученици разкриват тайните на египетските пирамиди
14:57, 07 фев 25 /Електрохолд отвори първия си клиентски център в Пловдив
14:55, 20 апр 24 /Незабравимо и бляскaво парти беляза една година glo™ в България
14:58, 13 ное 23 /
Добави коментар