Общественик от Силистра твърди, че е нападнат от областния координатор на ГЕРБ

18:49, 18 фев 20 25 5086 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Общественикът от Силистра Димитър Пецов, който е част от кампанията „Граждански контрол”, обяви във Facebook, че е бил нападнат и заплашван от областния координатор на ГЕРБ в Силистра Тодор Тодоров.

Като причина за агресията той посочва свои публикации във група в социалната мрежа, свързани със съпругата на Тодоров. Пецов заяви, че се чувства застрашен и заради това е подал сигнал в прокуратурата.

Публикуваме коментара му без редакторска намеса:

„ГОСПОДИН ТОДОРОВ, НЕ ВСИЧКИ В ТОЗИ ГРАД ВИ СЕ КЛАНЯТ!!! - КАК СЕ ЗАПЛАШВАТ ГРАЖДАНИ И ЖУРНАЛИСТИ В СИЛИСТРА Днес около 17 часа отидох да бягам по Алеята на здравето в местност "Меджиди табия", както правя това редовно от години. На едно място, където алеята се пресича с черен път(вижте на снимка2) минах, бягайки в леко темпо, покрай семейството на г-н Тодор Стаматов Тодоров- член на изпълнителната комисия и областен координатор за Силистра на ПП ГЕРБ. Докато минавах покрай тях, изведнъж г-н Тодоров се нахвърли върху мене физически и опита да ме сграбчи с ръце. След кратка физическа схватка успях да се измъкна и застанах на около 1 метър от него. Той пак тръгна мене и започна да ме кани по любезно и оказа се лицемерно, към тях. Аз приближих да чуя какво има да ми каже. Тогава той изведнъж започна да ме дърпа грубо с едната си ръка и да сочи към жена си Елица Тодорова - общински съветник от ГЕРБ от този мандат, и с пяна на уста да ми крещи - как щял да ме смачка: "Ето я жена ми, майката на моите деца(те двете деца също бяха там), ето пиши за нея...ЩЕ ТЕ СМАЧКАМ, ЕЙ, ЧУ ЛИ! ЩЕ СМАЧКАМ, КАТО СВЪРШИ ПОЛИТИКАТА, ЧУ ЛИ! ПЪРВО ТЕБЕ ЩЕ СМАЧКАМ! ЧУ ЛИ! ..

Не му отвърнах, защото смятах че нямаше смисъл, и продължих по пътя си. Въпреки това възприемам сериозно неговите закани, както и първаночалната физическа агресия - принуда, в опита си да ме принуди да изтърпя, да изслушам яростните му закани, отправени към мен. Затова утре ще подам жалба в прокуратурата. Предполагам, че неговият гняв, изразен първоначално във физическа, а после във вербална агресия, е провокиран от мои публикации в група Граждански контрол-Силистра от есента, свързани с неговата съпруга Елица Тодорова - че тя е лансирана като нов най-успешен политик и кандидат за общински съветник от ГЕРБ, и че това е било целенасочено. Във връзка с това искам да заявя: Г-н Тодоров, не всички в този град ви се кланят! В този град има съвестни и будни граждани и истински журналисти, които вече не ги е страх! А Вашата съпруга, от момента в които се кандидатира за местен депутат, е публична личност. Тя е полтик и в това си качество може да е обект на отразяване и коментар от всички. В този случай и в това си качестово, тя не е вече вашата съпруга и майката на децата ви. Не всички са длъжни да ви се кланят! Не може по този начин, като мутра, да нападате граждани и журналисти. Случилото се днес само доказва, че съм бил прав. За мене Вие сте това, което изглеждате и външно. И как ще ме смачкате? Аз, когато пиша, го правя с ясното съзнание, че си слагам "главата в торбата", но вярвам, че "който го е страх от мечките не влиза в гората". Какво ще ми направите? Ще ме нападате физически ли( вече го направихте лично днес), чрез други хора ли? Как? Ако сте били засегнати от мои публикации , има законен ред да ме смачкате, а не по тази мутренски начин - с физическа агресия и закани, проявени днес. Не е чудно, че по свобода на словото сме на едно от последните места. В Силистра нещата се променят, не всички са овци, г-н Тодоров! Доктор Тодоров! Наясно ли сте въобще какво е да си доктор-интелектуалец?!?“

Напишете коментар
Коментари: 5
1 pipimin 16:03, 19 фев 20

Не вярвайте на този човек! Лъже и изнудва хора за пари! Беше писал преди време, че са го били с бухалка, след това поиска на едно момче 1000 лв за да махне публикацията.. С това си изкарва явно прехраната, предвид факта, че е безработен. Димитър Пецов няма семейство, занимава се с глупости, търси грешки на институциите и прави от мухата слон, а после го описва като новина в неговата групичка във фейсбук! Взел се е за журналист, но господин мислител на свободна практика, хората учат 5 години за тази професия! Последно чух, че се мисли за Васил Левски... Пази боже, може би има психични проблеми... Господин Тодоров е интелигентен човек не вярвам да се е държал по този начин, особено в присъствието на децата си! Пецов оплю жена му с публикация на име: Коя позволите е Ели?
Представяте ли си как се е почувствало семейството й, като са прочели дори просто заглавието? Какво ли го интересува Пецов това? Той търси сензация да обижда, но ако за него се напише и дума, го трие!
Не се занимавайте с такива хора, просто безделници това е!

2 Анонимен 21:49, 18 май 20

Ама тоя с търбуха не е безделник.......

3 555 16:52, 31 юли 20

Е що пък да не четем на Пецов статиите. Всеки прави това, което иска стига да е позволено от закона. А за Тодор Стаматов Тодоров всички му знаем историята (силова, политическа и докторска).

4 zXxoeGl 08:16, 16 фев 24

To assess whether the steatohepatitis lipotoxicity and malfunctioning regenerative capacity of Rnf43 Znrf3 del mice would progress into a malignant HCC we subjected the mice to chronic injury and collected the livers 5 months later 170 days after the last dose of CCl 4, 7 months after deletion Fig propecia disconts online

5 Adjunny 11:59, 27 фев 24

Molecular epidemiology, Cancer, Biomarkers, Genetic factors, Nutrition, Microbiome, Functional genomics, Cancer disparities, Biorepository buy generic propecia uk

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама