Община Силистра изказва благодарност към всички, които се включиха в реализирането на онлайн шествието по повод 24 май

18:35, 24 май 20 25 1128 Шрифт:
Мануела Алексова Редактор: Мануела Алексова

В дните на пандемия, с цел спазване на всички противоепидемични мерки по повод Ковид-19, отдадохме почит към делото на Светите братя Кирил и Методий в онлайн шествие, което започна на 11 май. Ние сме нация, която цени историята, културата и традициите си.

Във видео  клипове  към аудиторията се обърнаха директори на образователни и културни институции, учители, ученици, общественици. Те поднесоха поздрав и пожелания към общностите. Включиха се учители и ученици и от съседни общини. С радост можем да отбележим, че всеки от клиповете, достигна до над 4 хиляди зрители на страницата във Фейсбук на Община Силистра или общо над 35 хиляди.

Гледали са хора предимно на възраст между 22- 44 години, в разделението по пол - повече жени. В следенето на публикациите са достигнати потребители и от Обединеното кралство, Германия, Турция, Белгия, Испания, САЩ и др.

Добрата практика премина много пространства и доказа, че 24-ти май е една от най- светлите и емоционални дати за всички пишещи на кирилица.

Светлината на познанието и ролята на учителя са основополагащи за развитието на Родината ни. Благодарим на всички участвали в този нов вид на празник, в който физическата дистанция не ни попречи да сме заедно!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама