Детска ясла № 6 в Сливен вече има нови площадки за игри

09:40, 25 ное 20 25 2391 Шрифт:
Редактор: Галя Бениету

Изцяло реконструирани са две от площадките за игри в Детска ясла № 6 в Сливен.

Оглед на извършените дейности направи кметът Стефан Радев. Там той се срещна с директора и екипа на детската ясла, информира общината.

„Радвам се, че успяваме поетапно да извършваме заплануваните дейности, въпреки необичайните условия, в които ни се налага да живеем.Надявам се скоро да се върнем към нормалния си начин на живот“, заяви по време на огледа кметът Стефан Радев. Той благодари на целия екип за грижите, които полагат към децата и пожела здраве на всички.

От свое име и от името на колегите си директорът Красимира Тачева благодари за новите придобивки и заяви, че децата са много щастливи и вече играят на тях. Тя сподели, че, откакто е директор на детската ясла, вече 20 години, за втори път се извършват ремонтни дейности по обекта. Там преди две години с финансиране от Община Сливен са били подновени оградата и входната врата. Детското заведение разполага с четири яслени групи, с капацитет 64 деца.

На детските площадки са монтирани ударопоглъщаща настилка, пясъчници, комбинирани съоръжения, включващи „Магазинче за закуски“, „Горска къщичка“, всички съобразени с възрастта на децата (1-3 години). Паралелно с това е извършен и ремонт на тротоарните алеи в детската ясла.

Строителните дейности са приключили в предвидения срок. Средствата са осигурени от Община Сливен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама