Кметът Стефан Радев посети два обекта в Кермен, по които Община Сливен работи

11:40, 15 окт 21 25 1712 Шрифт:
Редактор: Галя Бениету

Кметът на Сливен Стефан Радев посети Кермен и провери как се изпълняват дейностите по възстановяване на стадиона и асфалтирането на една от улиците в града. Ремонтите на двата обекта се финансират от Общината.

„Местни момчета и кметът на Кермен Живко Жечев инициираха възстановяването на стадиона и дадохме начален старт. Те се включиха със собствени сили и са свършили доста работа, за което ги поздравявам. Такива инициативи трябва да се подкрепят и Общината ще продължи да го прави“, каза кметът Радев.

Жечев благодари на него и екипа му за подкрепата. „От улицата вече са асфалтирани първите 260 метра с чисто нов асфалт, което не е правено от години. За стадиона също сме много благодарни, защото без подкрепата на Община Сливен и на г-н Радев, нямаше как да се случи стадионът да се възроди“, каза Жечев. Той информира, че негови съграждани са възстановили отбора „Ботев – Кермен“ и се работи в посока насърчаване на младите хора да спортуват. Спортното съоръжение в Кермен се ползва и от отбори от други селища.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама