Мейси Грей с концерт в София

15:05, 21 май 22 / Култура 25 2410 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Американската мултиплатинена изпълнителка, авторка на песни, продуцентка и актриса Мейси Грей ще зарадва българските си фенове по време на предстоящото си европейско турне „The Reset Tour“.

Концертът ще се състои на 26 октомври в София, а мястото е зала 1 на НДК. Тя ще пристигне у нас със своята тур банда „The California Jet Club“, с която ще представят новия студиен албум на Мейси Грей, озаглавен „The Reset“.

Албумът представя Мейси Грей в най-добрата ѝ лирическа и вокална светлина. Песните се отличават с голямо разнообразие – от чувствената интимност в пилотния сингъл „Thinking of You“, през епичната оркестрална балада „You Got Away“, до натрапчивото жизнерадостно „Every Night“ (с гост – рапърът Maino).

След 10-те предишни студийни албуми, пет от които с номинации за „Грами“, „The Reset“ се отличава с това, че в създаването му се включват музикантите, с които Мейси Грей пътува по турнета. Групата, която е своеобразна расова/културна смесица, обединена от звученето на музиката, получава собствено име – „The California Jet Club“.

Всеки един от тях дава своя принос към продукцията като мултиинструменталист, съавтор и бек вокал. Триото обгръща със звученето си по неповторим начин блестящите вокални изпълнения на Mейси Грей.

На концерта в София през есента Мейси Грей и „The California Jet Club“ ще зарадват българската публика както с песни от албума „The Reset“, така и с най-известните и емблематични хитове на певицата.

Билетите за концерта в София влиза в продажба от 20 май, петък. Ценовите категории са от 60 до 120 лева в зависимост от местоположението в зала 1 на НДК, пише bTV.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама