Стреляха по колата на варненска адвокатка

16:10, 30 мар 20 25 2460 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Неизвестен извършител е стрелял тази нощ по автомобила на адвокат Светла Василева във Варна. По всяка вероятност оръжието е въздушна пушка. Пострадали няма, предаде БНТ.

При стрелбата са счупени две от стъклата на колата. Щети има върху багажника.

Абсолютно нищо не е откраднато. Не е разхвърляно, дори жабката е отключена, нищо не липсва, дори дисковете са вътре“, коментира адвокатът Светла Василева.

Занимава се с граждански дела. Заради случай на домашно насилие, по който работи, миналата седмица е получила заплаха по телефона от мъж, срещу когото има издадена ограничителна заповед.

Той бе изведен от дома си. С цялата сила на закона бе ограничен да приближава детето и съпругата си“, обясни Василева и уточни, че според нея целта на вандалския акт е сплашване, свързано с работата ѝ.

Не се страхувам за живота си. Този, който е посегнал на автомобила ми, явно се е почувствал заплашен от мен. Ако съм уплашила някого, ползвайки закона, и правните процедури, които ни дават възможност за защита, значи съм си свършила работата“, заяви адвокатът.

В района няма видеокамери, които да помогнат в разследването на инцидента. По случая е образувано досъдебно производство.


Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама