Цветан Цветанов гради структури и във Врачанско

11:52, 16 сеп 20 / Политика 25 3258 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Броени дни преди да представи Инициативния комитет на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов е видян и в Бяла Слатина, област Враца научи TOPNOVINI.BG от свои източници.

С него е засечен и криминалният психолог Тодор Тодоров, който най-вероятно ще стане част от новия политически проект, който набира сила в различните области на страната.

Снимки: Топновини

Кой е Тодор Тодоров?

Тодор Тодоров е управител на Assess. Между 1999 г. и 2012 работи в сектор „Криминална психология” на Института по психология–МВР, като от 2009 до 2012 е началник на сектора.

Тодор Тодоров е криминален психофизиолог. В професионалната си биография има завършени Пълен курс на обучение на работа с полиграф и Обучение за провеждане на полиграфски изследвания на осъждани сексуални насилници (PCSOT – Post Conviction Sex Offender Testing и Advanced PCSOT) в Backster School of Lie Detection, Сан Диего, САЩ.

Тодор Тодоров е сертифициран обучител за работа с полифизиограф от Backster School of Lie Detection, САЩ. Член е на Американската полиграфска асоциация (АПА) и Дружеството на психолозите в Република България.

Като криминален психолог и експерт психофизиолог, Тодор Тодоров има проведени полиграфски изследвания с над 4 000 изследвани лица за проверка на лоялност, разкриване на кражби, злоупотреби с конфиденциална информация, грабежи, палежи и тежки криминални престъпления. В допълнение към това е супервизирал над 10 000 полиграфски изследвания. Тодоров разполага с богат практически опит в областта на психологичното профилиране на неизвестни извършители на тежки криминални престъпления, преговори в ситуации с взети заложници, кризисни интервенции, овладяване на критични ситуации с лица, заявили суицидни намерения, анализ на писмени, аудио и видео източници, поведенчески анализ, изготвяне и защита на съдебно-психологични експертизи.

Автор е на публикации в специализираните периодични издания на Института по Психология на МВР по теми, свързани с криминалната психология. Участвал в кръгли маси, международни семинари и проекти, свързани с разкриване и превенция на престъпна дейност и др.

Припомняме, че сред приоритетите на  „Републиканци за България“ са евроатлантическа ориентация и върховенство на закона, а позиционирането е център-дясно.

 

Още по темата:

Координаторът на ГЕРБ за малцинствата в област Шумен: Напускам партията, продават ни на ДПС

Цветанов: След 1 октомври ще са ясни имената на представителите на “Републиканци за България”

Цветанов продължава да гради структурите си в Благоевградско

Бивши кметове напускат ГЕРБ, за да станат част от формацията на Цветанов

25-ма членове от ГЕРБ - Бойчиновци напускат партията

Структурата на Жени-ГЕРБ във Варна се разпада

Кметът на Шумен репресира и заплашва членовете на ГЕРБ, които искат да напуснат партията

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама