Новата учебна година на принц Джордж - балет, хор и повече домашни

16:40, 24 авг 18 / Любопитно 25 823 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Задължителен балет, хор и повече домашни ще бележат новата учебна година на принц Джордж в едно от най-скъпите училища - „Томас Батерсий“, пише списание “Hello!”. Частното училище е за деца между 4 е 13-годишна възраст. 

Учебното заведение акцентира силно върху изкуствата, спорта и дейности на открито, така че не е изненада че Джордж ще се сдобие с повече задължения тази година.

Първият ден ще бъде малко стресиращ за кралския представител. Той ще трябва да се запознае с новата си учителка и да се настани в новата си класна стая. Но някои неща ще си останат същите – училищната му униформа, съучениците и приятелите.

През новата година принцът ще изучава наука, история и география. На децата ще се преподава математика, английски и физическо възпитание. Той ще има и повече домашни. Всяка вечер ще трябва да чете по 10 минути.

Той ще се учи и да рисува с ръка, да пише писма. В учебната програма ще бъде включено изучаването на дните на седмицата, месеците от годината, числата до 20, техните имена и адреси, както и името и адреса на училището.

Някои от уроците му по наука ще обхващат растения, животни и сезонните промени. Принц Джордж ще има и религиозно учение. Той ще ходи и на хор, балет и плуване. Първото на Кейт и Уилям ще продължи с изучаването на френски. Към уроците му ще има и такива за личностно, социално, здравно и гражданско образование.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама