Влатко Стефановски се присъединява към One Love Tour

16:32, 28 авг 18 / Любопитно 25 1314 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

One Love Tour продължава да изненадва гостите си. Тази година, участват изпълнители на различни стилове музика от България и Македония. Специален гост на вечерния концерт в Русе, на 8 септемви, ще бъде легендата на македонската музика, виртуозният китарист Влатко Стефановски. Той ще представи балкански фолклор, блус, рок, джаз и най- новото от репертоара си, пред русенската публика на площад „Свобода“.

Звукът на неговата китара завладява балканите още в края на 70-те години. Талантът му създава магия, събира светове – Изток и Запад, фолклор и рок, Европа и Балканите. Влатко Стефановски е един от най-известните музиканти със своята уникална техника и звукоизвличане. Композитор и фюжън музикант, създал свой собствен стил. Във видео-призива, към феновете на One Love Tour, той им обещава една незабравима вечер.

Освен на Стефановски, гостите на вечерния концерт от фестивала, ще се насладят на изпълненията на музиканти от двете държави: ЪПСУРТ, ОРАТНИЦА, 

Програмата на фестивала е целодневна и започва в 10:00 часа със спектакъл за най-малките, представен от Държавен куклен театър – Сливен. Почитателите на най-българския телевизионен формат Фермата, който стартира на 7 септември по bTV, ще видят отблизо, специално изградената за турнето „Арена на дуелите“. На нея, те ще мога да премерят сили по между си и да изживеят емоцията от риалити предаването.

По време на One Love Tour, гостите на фестивала, ще имат въжможност да посетят и „Алея на занаятите“. На нея, те ще си припомнят живата ни история, позабравените бит и традиции.

One Love Tour е целодневен фестивал, със забавления за всички поколения, различни стилове музика, с безплатен вход и очаква всички желаещи да се докоснат до музиката и душата на България и Македония, на 8 септеври в гр. Русе, площад „Свобода“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама