Започва търсенето на новите претенденти за „Гласът на България”

16:00, 31 авг 18 / Любопитно 25 1818 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Няколко месеца след еуфорията около финала на пети сезон на „Гласът на България” най-успешното и обичано музикално шоу у нас започва търсенето на нови вокални таланти за сезон 2019. Предаването стартира предварителни кастинги по места в най-големите градове на България, където кандидатите ще бъдат прослушвани от музикални педагози и продуцентския екип на шоуто.

София ще открие и закрие серията от кастинги, като прослушванията в столицата са на 15, 16 и 23 септември в хотел „Хемус”. Екипът на „Гласът на България” ще търси надарени гласове в Пловдив на 17 септември, „Дом на културата”, и ще продължи в Бургас и Варна на 19 и 20 септември в хотел „Аква” в съответния град. За първи път прослушвания ще има в Плевен, които ще се състоят на 22 септември в х-л „Сити”. Началният час за всички кастинги е 9.00 ч., като всички желаещи ще бъдат прослушани.

Популярността и големият успех на последните две издания на музикалното риалити накараха стотици талантливи певци вече да заявят желанието си за участие на сайта на предаването. „Последният сезон на „Гласът на България” показа участници от целия свят с уникални гласове и вълнуващи лични истории и вдигна нивото на кандидатите още повече. Впечатлени сме, че тази тенденция продължава и момичетата и момчетата, които са се записали за новия сезон, имат свой почерк и оригинален тембър, който веднага може да бъде разпознат.

Тази година талантите наблягат повече на модерната световна музика, както и на нови варианти на най-актуалните български хитове. Има както много млади, така и по-възрастни кандидати, които виждат в шоуто шанс да сбъднат мечтата на живота си“, коментира Ангелина Белчева, мениджър „Локални продукции” в bTV и продуцент на шоуто.

И тази година екипът на предаването ще търси на място както солови изпълнители, така и дуети и трио формации, които през новия сезон да влязат в надпреварата за титлата „Най-добър глас на България“ и наградата от 50 000 лв.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама