„Фермата: Съединение“ връща още един емигрант в България

14:20, 01 окт 18 / Любопитно 25 2718 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова победи учителката от Лондон Нина Гъдева в най-оспорвания дуел в четвърти сезон на шоуто

28-годишната емигрантка в Лондон Нина Гъдева загуби дуела със спортната звезда Ваня Стамболова в неделя вечер във „Фермата“, но изпълни мисията, с която влезе в шоуто. „Успях да изпълня целта си. След участието ми във „Фермата” установих, че не само искам да се прибера в родината, но и че искам да живея на село. Със съпруга ми обмисляме как да организираме завръщането си“, съобщи Нина след отпадането си от шоуто. Тя е вторият участник от отбора на емигрантите, който „Фермата: Съединение“ успя да върне в България, след като миналата седмица близначките Йоана и Ива Георгиеви също обявиха завръщането си.

Четвърти сезон на „Фермата“, чиято мисия е да обедини българите по света, остава и най-гледаното ТВ шоу в ефира, след като дуелът, който изиграха Нина Гъдева и европейската шампионка по лека атлетика Ваня Стамболова, е бил гледан от близо 1 280 000 души (А4+), или около половината от зрителската аудитория пред малкия екран.

Още с влизането си във „Фермата“ 4 емигрантката в Лондон Нина обяви, че участва, за да убеди съпруга си да се върнат в България. По време на елиминационната битка в неделя вечер младата учителка показа решителност и сила на духа, като влезе на Арената, облечена с тениска със снимка на дъщерите си. Мотивирана от подкрепата на най-близките си в специално видеообръщение и решена да продължи да помага на отбора си в шоуто, Нина успя да спечели първите три битки от дуела и да поведе в резултата пред шампиона по лека атлетика Ваня Стамболова. Двете изиграха най-оспорваният и силен дуел от началото на сезона досега и показаха завидни познания по българска история на въпросите от Алманаха.
Спортният хъс не изневери на Ваня Стамболова и тя изненадващо се върна в играта, като защити мястото си в шоуто с победа в четвъртата и петата битка. Благодарение на напътствията на Ивайло Карантьотов и други участници от отбора на тушакните българи, Ваня се справи по-добре в последните две битки и с финален резултат от 9:6 спечели дуела и стана първи претендент за Фермер на седмицата. Уверен в победата й бе и нейният партньор в живота Веселин, който въпреки нежеланието си да попада под светлината на прожекторите, се появи пред цяла България и във видео обръщение вдъхна кураж на половинката си преди решаващия дуел във „Фермата“.

Въпреки загубата, Нина получи поздравления за представянето си и от двата отбора, но на финала остро разкритикува поведението на тукашните българи: „Те са доста озлобени срещу нас – емигрантите, което не е хубаво“.

Кого ще номинира Нина за Фермер на седмицата в прощалното си писмо и ще успеят ли отборите да направят крачка към своето обединение, зрителите на bTV ще разберат в понеделник, 21.00 часа.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама