Търсят актриса за биографичен филм за Ейми Уайнхаус

07:20, 16 окт 18 / Любопитно 25 1131 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бащата на певицата Ейми Уайнхаус - Мич разкри, че се работи над филмов проект за нея, съобщи Контактмюзик. Изпълнителката на хита "Rehab" почина трагично на 27-годишна възраст през 2011 г. вследствие на алкохолно отравяне.

Сега семейството й е сключило договор за милиони британски лири, за да бъде представен животът й във филм. Режисьор ще е Алисън Оуен, а сценарият ще бъде написан от Джеф Дийн, сценариста на "Секси ботуши" и "Момчета и момичета".

Новият биографичен филм ще бъде продуциран от компанията на Алисън Оуен "Монюментъл пикчърс". Планирано е снимките да започнат следващата година.

Вече се търси актриса, която да се превъплъти в образа на носителката на 5 награди "Грами" Ейми Уайнхаус.

„С нас се свързваха многократно във връзка с подобен филмов проект“, каза Мич Уайнхаус.

„Това е нещо, което ще бъде направено със 100-процентна сигурност. Искаме на големия екран Ейми да бъде представена така, както бе в реалния живот - забавна, много талантлива, очарователна", допълни той.

Вестта за биографичния филм идва, след като семейството на Ейми оповести, че нейна холограма тръгва на турне. Компанията BASE Hologram е създала виртуално подобие на певицата. В рамките на предстоящо турне то ще придружава банда и бек вокалистки, изпълняващи ремастерирани версии на хитове на Ейми Уайнхаус.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама