Мафалда Сакскобургготска пя на парти на Майкъл Крос

16:20, 18 окт 18 / Любопитно 25 1220 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Мафалда Сакскобургготска, дъщерята на принц Кирил и Росарио Надал, продължава да развива музикалната си кариера. Тя се изяви на представянето на новата колекция на едно от най-големите имена в модния свят - Майкъл Корс.

Внучката на Симеон II е млада надежда в света на музиката. 24-годишната Мафалда завършва образованието ви в престижния колеж "Бъркли" в Бостън.

Мафалда се е изявила миналата седмица на парти на дизайнера Майкъл Корс с акапелни изпълнения. Събитието се е състояло в лондонския хотел Clardige's. С него дизайнерът е отпразнувал новата си колекция.

Певицата се е качила на сцената и с изпълнението си е завладяла знаменитости като Кейт Мос, Сабине Гети, Ерин О'Конър и Ник Роудс, съобщава испанското издание Hola!.

24-годишната Мафалда, която е израснала в Лондон, е пристрастена към модата, макар че нейната слабост си остава музиката и след години работа тази година тя най-сетне ще издаде първия си албум.

Наскоро Мафалда беше гост-звезда на купона, организиран от списание "Харпърс базар", наред с певиците Кристина Агилера и Ники Минаж, както и с моделите Джиджи и Бела Хадид, Кендал Дженър и Адриана Лима. Мафалда участва и при представянето на новата линия на италианската марка "Прада" - спортни екипи в неонови тонове.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама