Отпадна една от най-емоционалните участнички във "Фермата" - Радилена

12:35, 22 окт 18 / Любопитно 25 1855 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Радилена Миткова, една от най-емоционалните и колоритни участнички във „Фермата: Съединение“, отпадна от шоуто в неделя вечер без да извоюва нито една точка на арената за дуели. 25-годишната студентка по право загуби и четирите изиграни битки срещу емигрантката в Лондон Росица Йончева, която въпреки контузия си, успя да запише втора победа на Арената, след като надви богатата наследница Гергана още в първия дуел в четвърти сезон.

Макар и с видимо преимущество за Росица, шестият дуел във „Фермата“ 4 не мина без напрегнати моменти и обрати. За първи път в историята на предаването двамата дуелисти завършиха игра за равно време. В четвъртата битка, която можеше да обърне изхода на дуела, разликата между Радилена и Росица бе едва една стотна от секундата.

Прецедентът изненада водещите Иван и Андрей, които коментираха, че са станали свидетели на нещо невиждано досега и отсъдиха, че подобна разлика не може да бъде зачетена заради човешкия фактор – времето се засича с хронометър от Иван. В отредените за битката дузпи, Росица успя да завърши победоносно с минута по-бързо от Радилена и с краен резултат от 10 на 0 защити мястото си във „Фермата“.

От своя страна 25-годишната блондинка от гр. Кула доказа колко хаотичен и импулсивен играч е, като неведнъж по време на елиминационния дуел губеше концентрация и изпадаше в комични ситуации, в които водещите трябваше да я насочват. Така, „лудата Радка“, както я наричат приятелите й, отпадна от шоуто само седмица след най-близкия си човек във „Фермата“ – Христина Харалампиева.

„Радилена е достойно и смислено момиче, но не за фермата, тук имаме нужда от сериозни хора“, коментира Росица, която влезе в битките с тениската на Йордан Йовчев, подарена й за късмет от бесарабската българка Лилия. На сбогуване с Радилена, която бе подкрепена от по-голямата част от участниците, спортната звезда Ваня Стамболова призна, че е изгубила приятел и се чувства виновна, че е причина атрактивната блондинка да отиде на дуел.

Победата на Росица Йончева в дуела автоматично й даде правото да се състезава за мястото на фермер на седмицата. Блондинката от Кула обаче ще направи емоционално признание в прощалното си писмо и ще посочи своя избор за лидер на стопанството.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама