За първи път на пазара: Дамски говорещ вибратор с изкуствен интелект

17:40, 26 окт 18 / Любопитно 25 1471 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Американска фирма предлага първия в света дамски вибратор с изкуствен интелект, който може да разговаря с потребителката, пише в. "Метро".

Артикулът има безобидната форма на червило за устни. Неговата търговска марка е Vibease Smart Lipstick. Устройството се свързва чрез блутут със смартфона и то може да се контролира чрез него. Тогава вибраторът се превръща във "виртуален партньор". Той може да отговаря на въпроси и да води беседа, предаде БТА.

Секс играчката е с размер 10 сантиметра и може да се контролира с гласови команди. Един от стандартните отговори е "Всичко, което пожелаеш, бейби". Вибраторът може да се синхронизира и с еротични електронни книги и да променя интензивността на вибрациите според това, което се случва в книгата. За целта се предлага специална апликация за сваляне на подобни четива.

Вибраторът може да се контролира дистанционно и от партньор от плът и кръв, живеещ в друг град или страна. Устройството струва 59 долара и първите доставки ще могат да бъдат осъществени през месец декември тази година.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама