Близък на убитата жена в „Надежда”: Тя беше потисната в присъствието на мъжа си

09:30, 31 окт 18 25 1586 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Младата жена, убита в жилището си в столичния квартал „Надежда”, била „свита, притеснена и потисната” в присъствието на партньора си Викторио Александров, който е и вероятният извършител. Това каза пред Нова телевизия близкият приятел на жертвата Ивайло Радев.

След като застрелял 23-годишната Дарина, половинката и баща на детето й прострелял смъртоносно и дъщеричката им – на една годинка. Трагедията се разигра около седмица, след като двойката се разделила и Викторио се изнесъл от семейното жилище. Във вторник се появи информация, че мъжът подал жалба в полицията за налаган му психологически тормоз от страна на Дарина. Нейните родители пък споделили пред приятели, че Дарина е тази, която е пуснала жалба.

По думите на родителите й тя се е страхувала да спи сама през последните няколко нощи. "Майка й и баща й настоявали да отиде при тях, но тя ги уверила, че е добре и ще се пази", разказа семейният приятел Ивайло Радев.

Според него извършителят на буталното престъпление „не трябва да излиза от затвора, така като Дари и дъщеричката й няма да излязат от гроба”.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама