Разпъват палатки за феновете на Евровизия в Тел Авив

19:20, 15 ное 18 / Любопитно 25 1118 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Да превърнат свой парк в къмпингов лагер, където в палатки и каравани да бъдат настанявани феновете на Евровизия, пристигнали за финалите на конкурса в Тел Авив. Това обмислят от общината и туристическото министерство в Израел. 

Според плана, палатките и караваните ще бъдат едноместни, двуместни, ще има и такива, пригодени за цели семейства. В лагера ще има и отделни учреждения, които да служат като тоалетни, бани, перални и туристически центрове. Терен на къмпинга ще даде един от най-големите паркове в Тел Авив – HaYarkon.

Целта на изграждането на лагера е преодоляването на проблема с ниския капацитет на местните хотели, които трудно биха успели да дадат подслон на всички гости на Евровизия. Това доведе и до друг алтернативен план за настаняване. Той включва ангажирането на круизен кораб, който би побрал в себе си около 2000 посетители.

Следващото издание на песенния конкурс ще се проведе от 14 до 18 май в Тел Авив, след като миналата година в Португалия триумфира израелската певица Нета Барзилай. Припомняме, че България няма да се състезава в Евровизия през 2019 г., а като причина за това от БНТ посочиха липсата на достатъчно средства.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама