Музиканти отказаха да пеят с Кристина Агилера

16:20, 16 ное 18 / Любопитно 25 1401 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Музиканти от Ню Орлиънс отказаха на Кристина Агилера да се качи при тях на сцената. Причината – членовете на местната реге банда Claude Bryant And All The Stars не разпознали петкратната носителка на “Грами”. 

Певицата пристигна в Ню Орлиънс ден преди концерта си, част от турнето й в подкрепа на албума Liberation. Същата вечер посетила и заведението Café Negril, където свирели Claude Bryant And All The Stars. Агилера се забавлявала и танцувала цяла нощ, издава източник пред Billboard. Това била и причината тя да поиска да изпее съвместно парче с групата. Изпълнителката на Hurt била посрещната обаче с отказ.

Още на следващата вечер, певицата разказа куриозния случай и на феновете си по време на участието си. “Отидох в този малък бар, където участие имаше въпросната група. Бях заедно с няколко от танцьорите ми. Отидох при фронтмена и му казах: Нека се кача на сцената, може би ще изпеем нещо, ще е готино. Той дори не ми даде да се доближа до микрофона. Беше малко по-възрастен, не ми се зарадва.”, сподели Агилера. 

“Съжалявам, Кристина. Не те разпознах. Наистина не я разпознах, защото носеше шапка, която скриваше очите й. Беше облечена в широка тениска. И не се представи”, извини се скоро след това и лидерът на Claude Bryant And All The Stars пред WGNO.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама