С кои храни да консумираме червено вино?

21:00, 30 дек 18 / Любопитно 25 1980 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Червеното вино е най-консумираният вид. След него се нареждат бялото и розето.

Цветът на червеното вино варира от интензивно виолетово до бледо червено, типично за младите вина и кафяво за по-стари.

Голяма част от процеса на производство на червено вино включва извличането на цветни и ароматични компоненти от гроздовата люспа.

Вижте с какви храни да консумираме най-популярните вина.

Каберне Совиньон

Агнешко с канела, копър и цитрусови плодове
Филе от говеждо с цвекло и хрян

Сира

Съчетава се с готвени и задушени ястия и дивеч

Малбек

Пържола на скара
Печено прасе

Мерло

Печена пуйка с червени боровинки
Печено пиле със сладки моркови

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама