Делото за бой за паркомясто на Алек Болдуин трая една минута

10:20, 27 ное 18 / Любопитно 25 1153 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Американският актьор Алек Болдуин, прочут със своите пародии на президента Доналд Тръмп в телевизионната програма Saturday Night Live, е обвинен в опит за нападение заради бой за паркомясто, съобщи телевизия ABC.

Заседанието на съда в Манхатън продължи по-малко от една минута. Прочетоха обвинението на актьора и му разрешиха да остане на свобода. Обвинението заявява в съдебните материали, че Болдуин е признал при полицейския разпит, че са му „откраднали мястото за паркиране“ и че той е „блъснал човека“, който е направил това.

Адвокатът на актьора Алън Абрамсон отрича обвиненията по адрес на неговия клиент. „Болдуин не е извършил никакво престъпление. Убедени сме, че делото ще бъде урегулирано в съда веднага, след като приключи напълно разследването“, каза той.

Актьорът беше арестуван на 2 ноември след инцидент в една от тесните улички на Манхатън, където дори в почивен ден трудно може да се намери място за паркиране. Той си харесал току-що освободило се място за паркиране, но бил изпреварен от 49-годишен шофьор. Болдуин не успял да овладее емоциите си и използвал сила. Потърпевшият е приет в болница.

Актьорът не за пръв път нарушава закона и проявява грубост. През 2004 г. в Ню Йорк той бе арестуван за неправилно шофиране на мотор в еднопосочна улица и повишаване на тона на полицай.

През септември 2017 г. Алек Болдуин бе награден с най-престижната телевизионна награда „Еми“ за най-добра поддържаща мъжка роля в комедийната програма Saturday Night Live. Той е изпълнил над 80 роли в киното и телевизията.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама