Кои звезди минаха под венчилото през 2018-а

19:00, 29 дек 18 / Любопитно 25 1647 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Редица звездни двойки чуха сватбените камбани през отминаващата година и „Да!” беше думата, с която ще запомнят 2018-а. Ето кои известни личности минаха под венчилото.  

Принц Хари и Меган Маркъл

Британският принц Хари и американската актриса Меган Маркъл се врекоха във вярност в параклиса "Сейнт Джордж" на замъка Уиндзор. Принц Уилям бе кум на брат си Хари, а Меган Маркъл избра да няма кума. На сватбата имаше десет малки шафери, сред които племенниците на принц Хари – принц Джордж и принцеса Шарлот.

Деси Банова и Росен Плевнелиев

Двамата сключиха брак в тесен семеен и приятелски кръг, далече от обективите на медиите. За връзката между Деси Банова и бившия президент Плевнелиев започна да се говори в края на миналата година. През ноември 2017 г. Плевнелиев призна за връзката си с водещата от NOVA.

Антония Петрова и Ивайло Батинков

На 17 юни Мис България Антония Петрова и бизнесменът Батинков отпразнуваха 3 месеца от връзката си, като вдигнаха сватба. Тя се състоя на втория ръкав на полуостров Халкидики в Гърция.

Венсан Касел и Тина Кунакей

51-годишният актьор Венсан Касел сключи брак с 30 години по-младото си гадже Тина Кунаки. Младоженците узакониха връзката си като сложиха подписите си в кметството на френското градче Бадарт, намиращо се в югозападна Франция.

Хю Грант и Ана Еберщайн

Известният британски актьор Хю Грант се венча за пръв път на 57 годишна възраст в Лондон за приятелката си Ана Ебърстийн. Сватбата се проведе в рамките на скромна гражданска церемония. Грант и Ебърстийн са двойка от 6 години. Двамата имат три деца.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама