Лана Дел Рей ще издава стихосбирка

10:20, 05 яну 19 / Любопитно 25 1201 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Американската певица Лана Дел Рей планира да публикува книга със свои стихове, над които е работила през последната година. Това обяви тя в социалните мрежи.
"Честита Нова година на всички. Надявам се, че ще ви харесва новата песен, която пускам - "Hope Is A Dangerous Thing For A Woman Like Me To Have But I Have It". Миналата седмица завърших кратка книга, по която работих през последните 13 месеца, и скоро ще я публикувам", сподели авторката на хита "Summertime Sadness".

"Има тринадесет дълги поеми. Помислих си - колко страници се получиха. Имам предвид, че е лесно да пишеш хайку - само три реда, и можеш да напишеш 30 страници само с около 200 думи. Но никога не съм си представяла, че ще се получи истинска книга. Мисля, че ще се опитам да я публикувам сама, но не съм добра в разпространението", каза 33-годишната певица.

По отношение на целите, които си е поставила през 2019 година, Дел Рей спомена, че иска да живее като самоуверена красавица в Инстаграм и влогър в Ютюб и ще го прави за собствено удоволствие.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама