Собственик на компания за майонеза и лютеница става работник в „Шеф под прикритие”

20:40, 07 яну 19 / Любопитно 25 1201 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Документалното риалити „Шеф под прикритие” се завръща с трети сезон в ефира на Нова телевизия от 14-ти януари в 21:00 часа с нови големи шефове на компании в България и още по-големи истории за бизнеса по начина, по който се случва извън административните офиси. Крайната цел на предизвикателството е шефовете да разберат как се случват и най-малките неща в техните компании, дали не са загубили реалния поглед върху същината на бизнеса си и имат ли топла връзка с проблемите, с които се сблъскват служителите им ежедневно.

Герой в първия епизод на новия сезон на риалитито с няколко награди ЕМИ е управителят и собственик на „Олинеза“ Христо Кръстев. Бившият машинист в Кремиковци решава да се върне за седмица в производството, влизайки под прикритие в собствената си фирма. Майсторът на спорта по биатлон отказва предложението да стане треньор на националния отбор през 1989 г. и вместо това се захваща с частен бизнес. Компанията произвежда 150 вида продукта в обем над 10 000 тона годишно, започвайки през 1994 г. с откриването на цех за майонеза и шест човека.

Христо Кръстев се подлага на пълна промяна, за да се впише успешно в образа на Георги и да проследи от първа ръка производствения процес и отношенията в компанията. Преобразяването е удивително и собствената му майка не успява да го разпознае. Служителите са подготвени, че участват в заснемането на филм за набиране на работници.

За да е сигурен, че ще компенсира дългото си откъсване от производството заради мениджърската работа, Христо влиза от първия ден в цеха за лютеница в Костинброд, където 25-годишен технолог трябва да го въведе в основните работни процеси, а кризисните ситуации започват още там.

В цеха за майонеза пък, шефът под прикритие се сблъсква със служителка с трогателна лична история, която се опитва да ускори темпото му на поточната линия за домашна майонеза, преминавайки през всички етапи на процеса.

От майонезата Христо влиза директно в цеха за салати в третия си работен ден, където трябва да се справи с пърженето на тиквички, беленето на чесън и да прояви точна ръка и око при пълненето на салатите. Седмицата изглежда безкрайна, защото на четвъртия ден Христо е на полето в Първомай, където разбира, че патладжаните се берат с ръкавици, а леля Мария му показва най-сладката почивка – изтърбушване на обраните чушки на сянка и хубава народна песен.

Защо шефът вика в офиса си всички, участвали в заснемането на филма за набиране на нови служители? За хубаво или лошо е събирането, и какви изненади е подготвил Христо Кръстев за отдадените работници, не пропускайте да видите в премиерния епизод на трети сезон на „Шеф под прикритие“.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама