Графа, Любо и Орлин отново заедно в “Приятели завинаги”

10:20, 25 яну 19 / Любопитно 25 2324 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Доказалото музикалната си сила трио Графа, Любо Киров и Орлин Павлов представя новия си проект “Приятели завинаги”. Тримата обичани изпълнители се завръщат с обща песен осем години след “Заедно”, която влезе в учебниците по музика.

Тримата приятели обсъждат идеята за нов общ сингъл дълго време, но 2019 е годината, в която видеото към песента “Приятели завинаги” вече e факт.

Точно през 2019 г. се навършват 30 години от приемането на Конвенцията за правата на детето. УНИЦЕФ ще организира многобройни събития и инициативи, чиято цел е необходимите реформи за спазването на правата на всяко едно дете да бъде извършени във всяка една страна по света.

Графа, Любо и Орлин винаги са заставали зад обществени и социални каузи и с радост подаряват “Приятели завинаги” на УНИЦЕФ. Графа, който е автор на музиката и аранжимента, от години е посланник на добра воля на УНИЦЕФ в България. Текстът на песента написва съвместно с Любо, който споделя: "Този проект се роди наистина от голямо приятелство. През годините се доказахме не само в музиката, но и в най-важните човешки моменти помежду си, което за мен е по-важния успех.", а Влади Ампов допълва: “Изключителна рядкост е трима артисти в шоубизнеса да останат приятели. Това ни вдъхнови за текста на песeнта”.

“Добрите приятели са като добрата музика, остават завинаги в сърцата”, са думите, които Орлин Павлов използва, за да опише взаимоотношенията между тях и лекотата, с която се случват съвместните им проекти, цитиран от БТА.

Видеото е на Люси Иларионов, който ни разказва история за трима приятели ученици, преплетена с комични ситуации и препятствия, през които Графа, Любо и Орлин трябва да преминат, за да стигнат на време за общия си концерт. През цялото време режисьорът ни показва красиви кадри от чудни кътчета в България.

“Приятели завинаги” поставя началото на новата година за тримата изпълнители – Графа съвсем скоро ще е в ефир като треньор в най-гледаното музикално риалити в ефира, Любо ще изнесе голям концерт на 28 февруари в зала 1 на НДК, а Орлин, след като представи с концерт първия си самостоятелен албум в края на 2018, планира национално турне през 2019, което ще съчетава с радостните моменти с новородената му дъщеричка Елизабет.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама