Криско стана влогър

12:20, 30 яну 19 / Любопитно 25 1487 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Да се включи в списъка със знаменитости у нас, които се подвизават и като влогъри, е най-новото начинание на Криско. Рапърът от Габрово стартира канала Nalive! в платформата за видеосподеляне YouTube, като правилното произношение е „Нали, ве?!“.

Той коментира и избора на името:

„Нали, ве“ означава край на всяко едно изречение“.
Задачата на феновете е да задават интересни въпроси, а най-креативният ще получи възможността да гостува на хитмейкъра в следващото предаване.

Първият си гост в Nalive! Криско представи като Димитър от Бургас, който се оказа тв водещият със завидни комедийни заложби Димитър Рачков. Драмата на Рачков е, че негов приятел „от поне 10 години не може да си намери приятелка“, поради което пише едновременно на поне 800 жени.

По време на разговора става ясно, че това е поредната закачка на комика с продуцента Маги Халваджиян. „Дойдох от Бургас с нощния влак.

Пътуването е лукс за двамата братя, за които работя“,
пошегува се още той.

За няколко дни време изпълнителят на „Базука“ събра над 50 000 гледания, а повечето от коментарите на последователите му са положителни.

Междувременно Криско е готов с ново парче и съвсем скоро ще го пусне. „Важно е един изпълнител да цени своите фенове! Благодаря ви за ежедневната подкрепа, приятели.

До 10 дни пускам нова песен“, съобщи той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама