Носителката на "Оскар" Хелън Мирън се възхищава на Меган

17:30, 31 яну 19 / Любопитно 25 1528 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актрисата Хелън Мирън, която спечели "Оскар" за невероятното си превъплъщение в ролята на кралица Елизабет II, уважи най-новият член на кралското семейство - Меган Маркъл, по време на участието си в Good Morning Britain.

73-годишната актриса, която се появи в шоуто в ролята си на посланик на благотворителната организация на Чарлз - Тръстът на принца, говори за тясната си връзка с кралското семейство и бременната херцогиня на Съсекс.

Тя каза за Меган, която се омъжи за принц Хари през май 2018 г.: "Мисля, че в момента, в който тази връзка бе разкрита, тя се представи в светлината на невероятна устойчивост, елегантност, дисциплина и простота и човечност."

"Аз съм ѝ почитател... този живот е невероятно труден, става въпрос за много сериозен натиск. Мисля, че го прави с голяма елегантност", сподели голямата актриса мнението си за младата херцогиня.


Мирън разкри, че принц Хари шеговито я наричал "бабо", когато се срещнали след излизането на филма "Кралицата" през 2006 година.

Мирън е поредната звездна личност, която изрази одобрението си и засвидетелства уважение към херцогинята на Съсекс - Меган Маркъл.  Наскоро главната редакторка на модната библия Vogue Анна Уинтур, също сподели, че харесва Меган и оцени високо сватбения ѝ тоалет.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама