Рами Малек: Когато се срещнах с "Queen", не бях в състояние да говоря

20:00, 12 фев 19 / Любопитно 25 1375 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актьорът Рами Малек, който в последно време се открои като фаворит за спечелването на "Оскар" за главна мъжка роля с превъплъщението си в образа на Фреди Меркюри в "Бохемска рапсодия", обмисля възможността да се премести в Лондон, съобщи "Контактмюзик", цитиран от БТА.

Малек разкрива, че по време на снимките за филма се е забавлявал много и се влюбил в британската столица. Сега актьорът упорито мисли да се сдобие със свое "местенце" в Лондон.

Отговаряйки на репортерски въпроси, Рами Малек разказва още, че да сподели приключението с членовете на "Queen" Брайън Мей и Роджър Тейлър е най-хубавото нещо, което е правил в живота си.

Актьорът не крие, че първоначално е бил толкова смутен от срещата си с двамата именити музиканти, че не е бил в състояние да говори.

Малек признава също, че в началото е бил силно притеснен от предизвикателството да се превъплъти в образа на Фреди Меркюри. Впоследствие актьорът е осъзнал, че му е предоставена възможност, каквато се отваря веднъж в живота, и е открил как да се справи с това да изиграе ролята на легендарния вокал на "Queen".

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама