Култовият сериал от 90-те „Бевърли хилс, 90210“ ще има продължение

19:40, 28 фев 19 / Любопитно 25 3816 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актьорският екип на една от най-известните американски телевизионни поредици "Бевърли хилс, 90210" от 90-те години се събира за снимки на шест нови епизода, предадоха информационните агенции, цитирайки телевизия "Фокс", пише БТА.

Продължението ще бъде показано това лято, почти двайсет години след последния епизод на сериала, излъчван до 2001 г.

Комедията разказва за живота на Бренда, Брендън, Кели, Дилън и още младежи от един от най-луксозните квартали на Лос Анджелис - Бевърли хилс - с пощенски код 90210. Сериалът е любим на цяло поколение от няколко континента, много деца носят имената на негови герои.

Не всички актьори от оригиналния състав ще присъстват на "годишнината от завършването". В новите серии обаче ще участват Джейсън Пристли (в ролята на Брендън Уолш), Джени Гарт (Кели Тейлър), Иън Зиъринг (Стив Сандърс), Габриел Картерис (Андрея Зукерман), Брайън Остин Грийн (Дейвид Силвър) и Тори Спелинг (Дона Мартин). Всеки от тях ще се превъплъти в своята роля, но ще покаже и "своя осъвременена версия" с "вдъхновение от действителните отношения", съобщава студио Фокс.

Сериалът събира актьорите след 19 години - всеки е вървял по своя път, докато един от тях се сеща да заснемат още епизоди на "Бевърли хилс, 90210".

Какво ще се случи, когато се изправиш пред първата си любов, забравена тръпка, приятел или враг? Това ще се опита да покаже легендарният актьорски състав и да продължи развитието на събитията.

В продължението няма да участват Шанън Дохърти (в предишните сезони в ролята на Бренда Уолш) и Люк Пери (Дилън Маккей). Заглавието ще бъде просто "90210".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама