Apple представи революция в онлайн плащането

20:10, 25 мар 19 / Любопитно 25 1545 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес Apple провежда годишното си пролетно събитие в централата си в Купертино, Калифорния, съобщи технологичният екип на BuzzFeed News, който докладва на живо от събитието.

 

Две големи актуализации бяха обявени за Apple Pay.

Първо, Apple Pay ще пусне транзит в западното крайбрежие и след това ще се разшири до Портланд, Чикаго и Ню Йорк по-късно тази година.

Второ, Apple Pay ще променя и начина, по който поддържа работата с кредитни карти, с нова услуга, наречена Apple Card.

Тя ще работи по целия свят и ще следи какво харчите и кога се плащат. Ще има текстова поддръжка чрез iMessage. Тя ще използва машинно обучение и Apple Maps, за да опише къде и кога са се случили транзакциите.

В съдържанието се влючват също седмични и месечни обобщения на разходите. Ще има и функция за награди, наречена Daily Cash. Потребителите ще получават 2% за покупки и 3% за покупки от Apple и можете да натрупате неограничен брой ежедневни пари в брой.

Няма да има никакви такси за Apple Card и никакви наказателни лихви. Издаващата банка за Apple Card е Goldman Sachs и ще използва платежната мрежа на MasterCard. Платежната система на Apple Card ще бъде защитена с еднократни динамични кодове с цифри и лицето или докосването. Apple няма да може да проследява каквито и да било разходи за данни от Apple Card и няма да съхранява информацията на техните сървъри. Goldman Sachs също няма да продава никакви маркетингови данни.

Абонаментната услуга на Apple News + струва $ 9,99 на месец
Днес, Apple представи и своята услуга за абонамент за новини, Apple News +, която включва предложения от Time, Vogue, New Yorker и National Geographic, по време на събитие в централата на компанията в Купертино, Калифорния.

Абонаментът ще струва $ 9.99 на месец и включва неограничен достъп до всички издатели на услугата - но само чрез приложения на продуктите на компанията: iPhone, iPad и Mac устройства.

Той е достъпен днес с най-новата версия на iOS.

Apple обяви Apple Arcade, чисто нова абонаментна услуга за игри, достъпни на iPhone, iPads и Apple TV.

Услугата ще включва повече от 100 игри от повече от дузина разработчици при стартирането, които ще бъдат изключително за услугата. Ако се регистрирате, можете да изтеглите и играете всяка игра от услугата.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама