Меган Маркъл няма да ражда в болницата на Кейт

10:20, 01 апр 19 / Любопитно 25 1326 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Меган Маркъл ще наруши продължила четири десетилетия традиция, като няма да роди в лондонската болница, в която са се появили на бял свят много кралски бебета, включително съпругът й принц Хари.

Херцозите на Съсекс очакват първото си дете тази пролет. Бившата холивудска актриса обаче е решила да не ражда в частното крило "Линдо" на болницата "Сейнт Мери", която от 1977 г. се ползва с благоразположението на кралското семейство. Там принцеса Даяна роди Хари през 1984 г., а Кейт, съпругата на по-големия му брат Уилям, роди трите си деца Джордж, Шарлот и Луи.

37-годишната Меган е предпочела болница, която се намира по-близо до новия им дом в Уиндзор.

След раждането тя и британският принц Хари ще имат нов дом в резиденцията Фрогмор Хаус - част от двореца Уиндзор. Кралица Елизабет II е дала съгласието си двамата да заживеят като отделно семейство, след като обитаваха двореца Кенсингтън заедно с херцога и херцогинята на Кембридж - Уилям и Кейт.

"Понастоящем херцогът на Съсекс има отделен офис в Бъкингамския дворец, който оказва подкрепа и на херцогинята след годежа на Техни Височества през ноември 2017 година", се казва в изявлението на Бъкингамския дворец, цитирано от БТА.

Резиденцията Фрогмор се намира на територията на замъка Уиндзор, който е кралско имение от XVIII век. Вечерното тържество след сватбената церемония на Хари и Меган в Уиндзор през май миналата година се проведе във вилата Фрогмор.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама