Ива Екимова - една жена с късмет

15:20, 05 апр 19 / Любопитно 25 1803 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ива Екимова е експерт по комуникации с повече от 25-годишен опит. В портфолиото на управляваната от нея компания влизат огромни корпоративни клиенти с мащабна дейност по цял свят. В продължение на седем години преподава ПР в НБУ. С комуникации започва да се занимава още докато работи, като асистентка в Супершоу Невада през 1993-а година.

Днес твърди, че от момиче на късмета се е превърнала в жена с късмет. Майка е на талантливата Дара, която ражда в същата година, в която се омъжва за рок музиканта и основател на група Сленг – Димтър Екимов – Дими. В края на март наследницата на Дими от Сленг, представи проекта Slang By Dara Ekimova, в която за първи път изпълнява на живо песни на баща си, заедно с музикантите Светослав Славков, Станислав Петров – Стенли, Иван Попов, Илия Ранков и Николай Николаев.

Ива, наскоро твоето пораснало момиче Дара направи своя дебют със Slang by Dara Ekimova. Моля те опиши ми с едно изречение, ако можеш всичко, което изпита по време на концерта и в дните след това!

- Честно казано, това беше финала на една много натоварена седмица. Бях затрупана с работа по три различни проекта, по които работя от години и, честно казано, в самата вечер не можах да усетя емоцията на събитието и премиерата. Само видях, че имаше много хора, които истински се забавляваха, пяха с Дара и момчетата и се потопиха в емоцията на тази носталгична и, в същото време, вълнуваща вечер. Едва на следващия ден, разглеждайки сторитата и снимките от клуба, преживях отново всички впечатления от концерта. С едно изречение: Това беше велико!

Вижте интервюто, което H!News взе с Ива Екимова, тук!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама