Дъщерята на Том Круз празнува 13-тия си рожден ден отново без беща си

15:20, 24 апр 19 / Любопитно 25 3653 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Дъщерята на знаменитите актьори Том Круз и Кейти Холмс - Сури Круз, навърши 13 години преди няколко дни. Празникът премина без присъствието на баща й, който не я е виждал шест години, нито пък има контакт с момичето.

Сури отпразнува рождения си ден в компанията на най-близките си приятели и майка си в нюйоркския ресторант „Деликатесен“, където се наслаждаваха на тестени изделия, салати и други подобни деликатеси.

"Те не се отделяха от масата бяха изключително любезни към персонала", разказа очевидец, който по същото време е бил в ресторанта, пише БГНЕС.

Сури и баща й прекарваха време заедно само когато беше малка. След това той напусна семейството си, обяснявайки, че вярата му в сциентологията не му позволява да остане, както твърдят статии в американски медии.

Сури расте без баща си, когото не е виждала през последните шест години.

Том Круз е един от най-големите последователи на въпросната сциентология, която мнозина наричат секта. Той многократно е посочвал, че сциентоложката вяра му е помогнала много в живота и се гордее с тази религия. В цялата тази история го въведе първата му съпруга, Мими Роджърс, а поради тази религия се разпадна бракът му с Кейти Холмс.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама