Принц Хари - откровено за първородния си син и смъртта на майка си

12:50, 12 май 19 / Любопитно 25 1423 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Последната седмица вероятно бе най-емоционалната в живота на принц Хари. На 6 май той стана баща за първи път, а два дни по-късно със съпругата си Меган показаха сина си Арчи на света.

Хари вече може да е баща, но на първо място е принц. И като такъв има своите ангажименти, които не търпят отлагане, дори в деня след раждането на първия му наследник. Така принцът пътува до Хага на 9 май за събитие на Invictus Games.

Оставяме официалната част от програмата настрана, за да обърнем внимание на разговора на херцога на Съсекс с бившия военен Денис ван дер Стом. Двамата са покарали колело заедно и са си поговорили на различни теми, за които след това бяха информирани и медиите.

Хари е споделил, че да изгубиш майка си е като да изгубиш една голяма опора, от която всеки син се нуждае. Бившият военен има същата съдба, като на принца - загубил е майка си, а съвсем скоро ще стане родител за първи път. 

А Хари му е споделил, че се е срещал и с много други хора, които като тях тъгуват по отишлите си без време родители. И в подобни моменти усеща някаква утеха, че не е сам в болката си, която явно не намалява с годините, пише Daily Mail.

На фона на тази липса, която няма как да бъде запълнена, принцът е очарован от чудото на живота и изненадан как неговият син успя да направи толкова много хора истински щастливи.

Малкият Арчи е променил изцяло мирогледа на херцога на Съсекс, дал му е нов фокус и нова цел. А Хари е посъветвал бившия военен да не си прави много планове за периода след раждането на детето, защото те ще са прекалено трудни за изпълнение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама