Моника Белучи показа приятеля си на бал с маски

16:20, 14 май 19 / Любопитно 25 1401 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В събота Моника Белучи се появи със своя спътник Никола Лефевр, за да присъства на бала с маски, организиран от Диор.

"Долче вита" за Моника Белучи. Макар че се очаква през уикенда на филмовия фестивал в Кан, чийто начален старт на 72-тото издание ще бъде даден на 14 май, актрисата се появява през уикенда в Италия. В събота тя беше във Венеция, за да присъства на Bal Tiepolo, събитие, организирано от Диор в кулоарите на биеналето.

Облечена с рокля в златно и черно, с маска в същата тоналност, италианската звезда беше лъчезарна, придружена от своя приятел, художника Никола Лефевр.

Влюбените птици за пръв път бяха видени при пристигането им с водно такси. Невероятната Моника Белучи не отказа да поздрави фотографите и феновете. Освен 54 -годишната звездата на бала присъстваха още няколко международни личности сред които актрисата Амира Казар, а също така и Карли Клос, Тилда Суинтън и Сиена Милър.

Моника Белучи ще бъде в Кан, между другото, за дългоочаквания филм на Клод Лелуш "Най-красивите години на живота", който ще бъде представен извън състезанието в събота. Дали тази, която бе господарката на церемониите за откриване и закриване преди две години, ще се появи на сцената за реч? Залозите са дадени.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама