Вижте сестрата, която Мелания Тръмп крие

13:20, 18 май 19 / Любопитно 25 2592 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Мелания Тръмп, момичето от Словения, което превзе САЩ. Днес тя е известна като съпругата на Доналд Тръмп и Първа дама на Америка. А за семейството й знаем прекалено малко.

Миналата година родителите на Мелания положиха клетва и станаха американски граждани. Амалия и Виктор често присъстват на по-големи официални приеми, давали в Белия дом. Но госпожа Тръмп има и сестра, която някак все се изплъзва от вниманието ни.

Инес Канус e артист по душа и се занимава с моден дизайн. Тя много държи на неприкосновеността на личния си живот. а сестра й Мелания спазва това нейно желания и я пази далеч от цялото внимание, насочено към нея.

Сестрата на Първата Дама на САЩ обаче има профил в Instagram, в който попадаме на десетки снимки от детството на двете момичета. Двете се забавляват безгрижно, а след години ги обединява любимото занимание на Инес, което по-късно се превръща и в нейна професия.

Тя шие моделите на дрехите на сестра си Мелания и майка им Амалия. А Първата дама също проявява голям интерес към заниманието на сестра си и иска да бъде плътно до нея. Самата тя не само присъства на всички фотосесии, но и влиза в ролята на модел.

 

Именно Инес пали у Мелания искрата към модата, която пък й проправя пък към САЩ, сърцето на Доналд Тръмп, а в последствие и към Белия дом. А съпругата на американския президент помни това много добре и поддържа все така близки отношения със своята сестра, пише Express.

 

Днес двете отново са близо една до друга, защото госпожа Кнуас живее в апартамент в Ню Йорк, който се намира в сграда, част от корпорацията на Доналд Тръмп. При възможност се срещат, за да си поприказват по женски, а и Мелания да получи някой и друг моден съвет от сестра си, на чието мнение се доверява напълно.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама