Провъзгласената за най-секси жена в света стана неузнаваема

19:00, 31 май 19 / Любопитно 25 2173 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Преди няколко години учените определиха британска звезда Кели Брук за собственичка на идеалното женско тяло, а изданието FHM я провъзгласи за най-секси жена в света.

Учените описваха топ модела като жената със съвършена фигура. Според наличните данни Кели е с височина 168 см, а нейните мерки са 99-63-91. Допълнителен плюс е това, че тя е напълно естествена и никога не се е подлагала на пластични операции.

Но през последните години Кели се е отказала от диетите и е напълняла драстично, като тя попадна в светлината на прожекторите, след като бяха публикувани нейни снимки от почивка в Майорка, където е с 40 кг отгоре. Приказките за нейните килограми обаче не я интересуват, като Кели ясно заяви, че се гордее с извивките си.

За британския Сън миналата година тя сподели, че има някой друг килограм в излишък и че гърдите й не са толкова стегнати, както някога, но това не я интересува.

Моделът Кели Брук нашумя и като актриса във филма „Италианска афера“ и в един от епизодите на британския криминален сериал „Убийства в Мидсъмър“. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама